Annaloes doet gangbang

Het was een warme dag in het voorjaar. Anneloes was klaar met haar werk en fietste rustig naar huis. Het voelde heerlijk aan. De wind door haar lange haren, de wind die haar zomerjurkje op liet wapperen… Ze kreeg er een blij gevoel van. Nu was Anneloes bijna altijd wel blij, zelden was ze humeurig. Anneloes was een aantrekkelijke jonge vrouw. Niet heel slank, maar ook niet dik, gewoon een prima figuur, ze vond dat ze wel wat brede heupen had, maar goed… daar was nu eenmaal niets aan te doen. En ze kreeg nooit klachten over haar uiterlijk. Niet van mannen, niet van vrouwen… Ze stopte voor hotel restaurant “Het dorstige paard” Zette haar fiets tegen een boom op slot en liep naar het terras. Daar zag ze haar vriendin Laura zitten.

“Hoi, Laura… mag ik?”

“Natuurlijk, geen probleem, zit hier toch maar alleen. Ga zitten!” Anneloes wenkte de kelner en bestelde twee glazen witte wijn en een kaasplankje. Ze had trek.

“Hmm… leuke jongen.. die heb ik nog niet eerder gezien hier…” Anneloes keek de jongeman even na.

“Nee, hij is hier pas… hij is wel leuk… weet je wat ze over hem zeggen?” Anneloes schudde haar hoofd, haar haren wapperen din de wind. “Nee, geen idee…?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *