Je weet maar nooit

Henry bloosde en lachte wat. In de kleedkamer gingen al zijn kleren in de locker. Met een half harde pik stapte hij de gang in, waar Rob hem opwachtte, zonder boxer, mooie 17 cm, volle ballen, geschoren. Rob nam Henrys lijf op, gromde en zei: lekker glad, mooi kontje en op en top geschoren, Henrys pik kwam voluit te staan en Rob likte zijn lippen en liep de gang in.

Bij de douches, wees hij op de aparte anaaldouche en bromde: als je op alles voorbereid wilt zijn ….. Spoel je hier, je weet maar nooit. Henry giechelde en stapte de douche in, pakte de stang, keek Rob strak aan en hurkte. 5 minuten later, was hij klaar, voelde een diep warme gloed in zijn kontgaatje. Rob kwam binnen met een tube en zei: kom, ik maak het even af, hij liet wat olie uit zijn tube komen, wreef over Henrys billen en liet zijn vingers tussen de billen glijden, Henry rilde, maakte zijn kontje wat wijder en liet Robs vinger in zijn mannenkutje toe, de eerste mannenvinger, die met olie zijn kontje ontspande, Rob liet zijn hand ook even ook de ballen gaan en voelde harde gevulde ballen. Hij zuchtte en zei: kom op, we gaan de rondleiding beginnen.

Henry keek hem aan en liet zijn ogen over het lijf van zijn gids gaan, een harde pik, glinsterende ogen en natte lippen. Mmm, wie weet wat de middag nog brengen zou. In de bar waar ze aankwamen, zaten twee jongere mannen een beetje te spelen met elkaar. Rob stelde ze voor: Roger, mijn vriendje (37), donker jong, smal, zwarte krullen, mooie tattoos, glad lijf, geschoren, Art (24), klein, lang blond haar in een staart, nog gladder, geen haartje te bekennen en een zwarte leren cockring om zijn harde lul. Kom op, we laten ze lekker spelen, die zien we nog wel een keer, een harde lach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *